Tret de sortida al futbol base de la FCF

Aquest cap de setmana s'inicia la competició per els nostres equips de futbol base que disputen competicions de la Federació Catalana de Futbol.

Cinc equips (Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví A i Aleví) començaran oficialment la temporada aquest primer cap de setmana d'octubre, els equips restants que disputen lligues del Consell Comarcal ho faran més endavant.

Enguany el club ha fet un esforç per potenciar el Juvenil i el Cadet, sobretot el primer, per tal d'intentar assolir l'ascens a Primera Divisió Provincial que es resisteix fa ja unes temporades. L'Infantil i els dos Alevins intentaran competir a gran nivell en els seus respectius grups i seguir formant-se com a futbolistes i persones.

El Juvenil, que es troba instal·lat al grup 4 de la Segona Divisió, jugarà, finalment i després d'un canvi de data, aquest dissabte a les 15:30 a Borrassà. El Cadet, membre del grup 4 de la Segona Divisió, debutarà a Les Forques dissabte a les 4 de la tarda davant el Llers. També jugarà dissabte i a casa l'Infantil, en aquest cas contra el Juncària a les 12:15 del migdia, aquest equip es troba al grup 7 de la Segona Divisió. L'Aleví A també jugarà a Les Forques però diumenge a les 10 del matí davant el Navata, aquest equip està englobat al grup 31 de la Segona Divisió. I finalment l'Aleví B debutarà dissabte a les 16:40 a Llançà i està inscrit al grup 32 de la Segona Divisió.

Esperem i desitgem un bon inici de temporada per tots els nostres equips i sobretot que sigui un any sense lesions per tothom.

Més notícies

Notícies

Pel mal camí (2-0)

Pel mal camí (2-0)

15-10-2017

Tercera derrota consecutiva en la visita al filial llagosterenc. Llegir més ...

Notícies

Bloquejats (0-1)

Bloquejats (0-1)

08-10-2017

L'equip no pot superar al Manresa i es perd a casa per segona vegada en tres partits. Llegir més ...

Notícies

Guillem Cornellà fitxat

Guillem Cornellà fitxat

06-10-2017

El jugador tornarà a les ordres de Joan Màrmol Llegir més ...

Notícies

Resultat enganyós però contundent (3-0)

Resultat enganyós però contund…

01-10-2017

El primer equip rep la primera derrota fora de casa i ho fa amb un marcador excesiu. Llegir més ...