Tret de sortida al futbol base de la FCF

Aquest cap de setmana s'inicia la competició per els nostres equips de futbol base que disputen competicions de la Federació Catalana de Futbol.

Cinc equips (Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví A i Aleví) començaran oficialment la temporada aquest primer cap de setmana d'octubre, els equips restants que disputen lligues del Consell Comarcal ho faran més endavant.

Enguany el club ha fet un esforç per potenciar el Juvenil i el Cadet, sobretot el primer, per tal d'intentar assolir l'ascens a Primera Divisió Provincial que es resisteix fa ja unes temporades. L'Infantil i els dos Alevins intentaran competir a gran nivell en els seus respectius grups i seguir formant-se com a futbolistes i persones.

El Juvenil, que es troba instal·lat al grup 4 de la Segona Divisió, jugarà, finalment i després d'un canvi de data, aquest dissabte a les 15:30 a Borrassà. El Cadet, membre del grup 4 de la Segona Divisió, debutarà a Les Forques dissabte a les 4 de la tarda davant el Llers. També jugarà dissabte i a casa l'Infantil, en aquest cas contra el Juncària a les 12:15 del migdia, aquest equip es troba al grup 7 de la Segona Divisió. L'Aleví A també jugarà a Les Forques però diumenge a les 10 del matí davant el Navata, aquest equip està englobat al grup 31 de la Segona Divisió. I finalment l'Aleví B debutarà dissabte a les 16:40 a Llançà i està inscrit al grup 32 de la Segona Divisió.

Esperem i desitgem un bon inici de temporada per tots els nostres equips i sobretot que sigui un any sense lesions per tothom.

Més notícies

Notícies

Reunions Futbol Base

Reunions Futbol Base

24-05-2018

La setmana vinent hi haurà les reunions informatives per tots els equips de futbol base. Llegir més ...

Notícies

Feina feta (1-1)

Feina feta (1-1)

21-05-2018

La temporada s'acomiada de les Forques aconseguint el punt necessari per no patir més. Llegir més ...

Notícies

Amb la mel als llavis (3-3)

Amb la mel als llavis (3-3)

13-05-2018

Un gol al descompte del Farners evita la segona victòria a fora consecutiva. Llegir més ...

Notícies

Pas de gegant a Nou Barris (0-2)

Pas de gegant a Nou Barris (0-…

06-05-2018

Tres punts d'or a domicili que aconsten la permanència Llegir més ...