Tret de sortida al futbol base de la FCF

Aquest cap de setmana s'inicia la competició per els nostres equips de futbol base que disputen competicions de la Federació Catalana de Futbol.

Cinc equips (Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví A i Aleví) començaran oficialment la temporada aquest primer cap de setmana d'octubre, els equips restants que disputen lligues del Consell Comarcal ho faran més endavant.

Enguany el club ha fet un esforç per potenciar el Juvenil i el Cadet, sobretot el primer, per tal d'intentar assolir l'ascens a Primera Divisió Provincial que es resisteix fa ja unes temporades. L'Infantil i els dos Alevins intentaran competir a gran nivell en els seus respectius grups i seguir formant-se com a futbolistes i persones.

El Juvenil, que es troba instal·lat al grup 4 de la Segona Divisió, jugarà, finalment i després d'un canvi de data, aquest dissabte a les 15:30 a Borrassà. El Cadet, membre del grup 4 de la Segona Divisió, debutarà a Les Forques dissabte a les 4 de la tarda davant el Llers. També jugarà dissabte i a casa l'Infantil, en aquest cas contra el Juncària a les 12:15 del migdia, aquest equip es troba al grup 7 de la Segona Divisió. L'Aleví A també jugarà a Les Forques però diumenge a les 10 del matí davant el Navata, aquest equip està englobat al grup 31 de la Segona Divisió. I finalment l'Aleví B debutarà dissabte a les 16:40 a Llançà i està inscrit al grup 32 de la Segona Divisió.

Esperem i desitgem un bon inici de temporada per tots els nostres equips i sobretot que sigui un any sense lesions per tothom.

Més notícies

Notícies

Dani Lobato torna a la Jonquera

Dani Lobato torna a la Jonquer…

16-01-2018

El porter de Cadaqués jugarà la seva segona etapa al nostre club. Llegir més ...

Notícies

La sort ens gira l'esquena (2-2)

La sort ens gira l'esquena (2-…

14-01-2018

Els vallesans amb poc fan diana dues vegades i nosaltres no trobem porta després de nombroses ocasio... Llegir més ...

Notícies

Mamau deixarà el club

Mamau deixarà el club

10-01-2018

Mamau es convertirà en nou jugador del Palamós si no hi ha cap inconvenient d'última hora. Llegir més ...

Notícies

L'any comença amb derrota (3-0)

L'any comença amb derrota (3-0…

08-01-2018

Tot i dominar al primer temps, el líder s'imposa clarament al marcador. Llegir més ...