Tret de sortida al futbol base de la FCF

Aquest cap de setmana s'inicia la competició per els nostres equips de futbol base que disputen competicions de la Federació Catalana de Futbol.

Cinc equips (Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví A i Aleví) començaran oficialment la temporada aquest primer cap de setmana d'octubre, els equips restants que disputen lligues del Consell Comarcal ho faran més endavant.

Enguany el club ha fet un esforç per potenciar el Juvenil i el Cadet, sobretot el primer, per tal d'intentar assolir l'ascens a Primera Divisió Provincial que es resisteix fa ja unes temporades. L'Infantil i els dos Alevins intentaran competir a gran nivell en els seus respectius grups i seguir formant-se com a futbolistes i persones.

El Juvenil, que es troba instal·lat al grup 4 de la Segona Divisió, jugarà, finalment i després d'un canvi de data, aquest dissabte a les 15:30 a Borrassà. El Cadet, membre del grup 4 de la Segona Divisió, debutarà a Les Forques dissabte a les 4 de la tarda davant el Llers. També jugarà dissabte i a casa l'Infantil, en aquest cas contra el Juncària a les 12:15 del migdia, aquest equip es troba al grup 7 de la Segona Divisió. L'Aleví A també jugarà a Les Forques però diumenge a les 10 del matí davant el Navata, aquest equip està englobat al grup 31 de la Segona Divisió. I finalment l'Aleví B debutarà dissabte a les 16:40 a Llançà i està inscrit al grup 32 de la Segona Divisió.

Esperem i desitgem un bon inici de temporada per tots els nostres equips i sobretot que sigui un any sense lesions per tothom.

Més notícies

Notícies

Derbi en taules (2-2)

Derbi en taules (2-2)

15-04-2018

El derbi gironí amb el Lloret es resol amb igualtat a dos gols al marcador Llegir més ...

Notícies

Sense rematar la feina (1-1)

Sense rematar la feina (1-1)

25-03-2018

El gol matiner del rival i la manca de remat ofensiu condicionen el resultat Llegir més ...

Notícies

El MIC'18 a les Forques

El MIC'18 a les Forques

24-03-2018

El MIC ens visitarà per primera vegada durant aquests dies de Setmana Santa. Llegir més ...

Notícies

Si no pots guanyar, no perdis (1-1)

Si no pots guanyar, no perdis …

18-03-2018

L'equip no mostra la seva millor versió però aconsegueix puntuar a Banyoles. Llegir més ...