Diumenge: Foto oficial Futbol Base i La Jonquera-Palamós per TV

Aquest diumenge tornen les càmeres de TV a Les Forques per retransmetre en directe el derbi La Jonquera-Palamós, abans però hi haurà la fotografia oficial del Futbol Base.

Diumenge el matí l'agenda està completa al Municipal de Les Forques, en primer lloc a les 9:45 partit d'Alevins entre el nostre Aleví A i l'A.E. Roses B. Tot seguit, a partir de les 11:30 es faran les fotos oficials de tots els nostres equips de Futbol Base per acabar abans de les 12 del migdia fent-nos la fotografia conjunta amb el primer equip. El final de la jornada es completarà amb un derbi de Tercera Divisió entre el nostre primer equip i el degà del futbol català, el Palamós C.F. A més, el partit serà retransmés en directe per els companys de la Xarxa, tal i com va passar la temporada passada en un parell d'ocasions, serà a les 12:30 del migdia.

Tot plegat un bon alicient per acostar-nos al camp i gaudir dels petits valors del nostre club i del nostre flamant invicte primer equip que sorprèn a tothom jornada rera jornada. Una bona oportunitat per tornar a omplir Les Forques, tenyir-la de verd, el nostre color, i donar una imatge del petit "gran" club que representem a tota Catalunya. Diumenge tots junts a Les Forques!

Darrera modificació elDivendres, 14 Octubre 2016 10:05

Més notícies

Notícies

Reunions Futbol Base

Reunions Futbol Base

24-05-2018

La setmana vinent hi haurà les reunions informatives per tots els equips de futbol base. Llegir més ...

Notícies

Feina feta (1-1)

Feina feta (1-1)

21-05-2018

La temporada s'acomiada de les Forques aconseguint el punt necessari per no patir més. Llegir més ...

Notícies

Amb la mel als llavis (3-3)

Amb la mel als llavis (3-3)

13-05-2018

Un gol al descompte del Farners evita la segona victòria a fora consecutiva. Llegir més ...

Notícies

Pas de gegant a Nou Barris (0-2)

Pas de gegant a Nou Barris (0-…

06-05-2018

Tres punts d'or a domicili que aconsten la permanència Llegir més ...