UELJ-CF Peralada: Un derbi de fa 34 anys

Fa 34 anys enrera ja es va jugar el derbi d'aquest diumenge entre el nostre primer equip i el Peralada que llavors, com avui, també anava líder.

Un bon amic ha trobat aquest retall del Punt Diari corresponent a la crònica del derbi de 3a Regional entre la U.E. La Jonquera i el C.F. Peralada de l'any 1982. En aquell temps, curiosament, el Peralada també arribava a Les Forques com a líder de la competició i aconseguia endur-se els dos punts (abans la victòria eren només 2 punts), guanyant el partit amb un resultat final de 0-2. Segons la crònica, el partit va congregar molts aficionats de la comarca que no es van avorrir perquè va tenir moltes ocasions de gol, també remarca que l'actuació arbitral va ser molt protestada pels nostres seguidors.

La nostra plantilla d'aquella temporada la formaven: Ricard Lòpez, Narcís Ventura, Juan Castaño, Josep Serra, Joan Josep Puerto, Jaume Vial, Joan Budó Ricart, Josep Soler, Emeri March, Lluis Martín Gili, Joan Vilarrasa, Quim Viarnés, Pere Valls, Quim Mandado, Toni Vera, Paco Garrido, Jordi Ferrarons (actual president) i Tomás Márquez. Entrenador: Joan Calabuig.

Com passa el temps, i no en va, perquè aquest diumenge reviurem aquest derbi a Tercera, però aquest cop a Tercera Divisió Nacional. Si llavors va atraure molt públic, aquest diumenge també ho farà. Segur que molts aficionats xampanyers vindran a les Forques animats pel bon moment del seu equip. Nosaltres no podem ser menys, juguem a casa i això s'ha de fer notar, amb el nostre suport l'equip pot aconseguir qualsevol repte. Socis, jugadors, pares i mares del futbol base, seguidors, simpatitzants, ex-jugadors, tots! Ajudem als nostres jugadors, no podem fallar. Tots a les Forques!

Darrera modificació elDijous, 03 Novembre 2016 16:07

Més notícies

Notícies

Reunions Futbol Base

Reunions Futbol Base

24-05-2018

La setmana vinent hi haurà les reunions informatives per tots els equips de futbol base. Llegir més ...

Notícies

Feina feta (1-1)

Feina feta (1-1)

21-05-2018

La temporada s'acomiada de les Forques aconseguint el punt necessari per no patir més. Llegir més ...

Notícies

Amb la mel als llavis (3-3)

Amb la mel als llavis (3-3)

13-05-2018

Un gol al descompte del Farners evita la segona victòria a fora consecutiva. Llegir més ...

Notícies

Pas de gegant a Nou Barris (0-2)

Pas de gegant a Nou Barris (0-…

06-05-2018

Tres punts d'or a domicili que aconsten la permanència Llegir més ...