Lamentable (2-2)

Quim Ferrer és agredit per un jugador local just abans del final del partit

Crònica L'Esportiu:

El partit entre el Sant Joan Atlètic Montcada i la Jonquera no va acabar bé. Després d’un enfrontament marcat per la intensitat i les alternances en el marcador, la tensió a la banda va anar augmentant fins al final, amb un gol de la Jonquera gairebé en l’últim minut (88’) que suposava l’empat dels de l’Alt Empordà. En la celebració de l’empat, l’entrenador de porters dels jonquerencs, Quim Ferrer, va rebre l’agressió d’un jugador rival, segons expliquen des del club fronterer. El cop va provocar la pèrdua de coneixement a Ferrer, que va haver de ser evacuat en ambulància amb una forta commoció cerebral al Vall d’Hebron, on després de sotmetre’s a una TC i descartar altres afectacions va ser donat d’alta ahir a la tarda. La Jonquera valorarà denunciar els fets als Mossos i reclama que la federació també prengui mesures. Els incidents van fer que el col·legiat suspengués el partit en el minut 89.
Pel que fa al duel, la igualtat va ser la tònica dominant i la tensió entre els dos equips va anar en augment després de diverses accions arbitrals que els locals no van compartir i d’un gol de la Jonquera que reclamaven que no havia entrat.

Aquí podeu escoltar l'entrevista ahir vespre als dos presidents, curiosament, amb versions ben diferenciades dels fets:

Lamentable és el que va succeïr ahir a Montcada, les agressions i la violència haurien de desaparèixer del món del futbol i, en el cas de produir-se, haurien de castigar-se durament. "Qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra", molts clubs hem viscut situacions indesitjables que han tacat la nostra imatge i cal lluitar contra aquesta lacra que taca el món del futbol. Perquè tots acabat un partit tenim una família o una feina, perquè no perdem de vista que només és un esport i perquè, sobretot, som el mirall de molta mainada a qui s'han de transmetre altres tipus de valors. Pensem-hi i posem-hi fre.

SANT JOAN AT. MONTCADA:Sito, Poño (Marc, 71’), Lluís, Moyano (Barry, 59’), Robert, Riki (Víctor, 77’), Rojas, Josevi, Albert (Navarro, 71’), Antonio i Damián (Ramon, 65’).

LA JONQUERA:Aleix, Gabernet, Albert, Torres (Galles, 71’), Cornellà, Tidiane, Masó, Martín (Fran, 59’), Cristian (Muller, 80’), Bech i Genís.

GOLS:1-0 (52’) Albert. 1-1 (55’) Martín. 2-1 (85’) Antonio. 2-2 (88’) Cornellà.

ÀRBITRE:Capdevila Espitia.T.G.:Sito, Padrós, Barry i Antonio; Albert, Genís i Tidiane.

Darrera modificació elDilluns, 19 Febrer 2018 09:50

Més notícies

Notícies

Reunions Futbol Base

Reunions Futbol Base

24-05-2018

La setmana vinent hi haurà les reunions informatives per tots els equips de futbol base. Llegir més ...

Notícies

Feina feta (1-1)

Feina feta (1-1)

21-05-2018

La temporada s'acomiada de les Forques aconseguint el punt necessari per no patir més. Llegir més ...

Notícies

Amb la mel als llavis (3-3)

Amb la mel als llavis (3-3)

13-05-2018

Un gol al descompte del Farners evita la segona victòria a fora consecutiva. Llegir més ...

Notícies

Pas de gegant a Nou Barris (0-2)

Pas de gegant a Nou Barris (0-…

06-05-2018

Tres punts d'or a domicili que aconsten la permanència Llegir més ...