Lamentable (2-2)

Quim Ferrer és agredit per un jugador local just abans del final del partit

Crònica L'Esportiu:

El partit entre el Sant Joan Atlètic Montcada i la Jonquera no va acabar bé. Després d’un enfrontament marcat per la intensitat i les alternances en el marcador, la tensió a la banda va anar augmentant fins al final, amb un gol de la Jonquera gairebé en l’últim minut (88’) que suposava l’empat dels de l’Alt Empordà. En la celebració de l’empat, l’entrenador de porters dels jonquerencs, Quim Ferrer, va rebre l’agressió d’un jugador rival, segons expliquen des del club fronterer. El cop va provocar la pèrdua de coneixement a Ferrer, que va haver de ser evacuat en ambulància amb una forta commoció cerebral al Vall d’Hebron, on després de sotmetre’s a una TC i descartar altres afectacions va ser donat d’alta ahir a la tarda. La Jonquera valorarà denunciar els fets als Mossos i reclama que la federació també prengui mesures. Els incidents van fer que el col·legiat suspengués el partit en el minut 89.
Pel que fa al duel, la igualtat va ser la tònica dominant i la tensió entre els dos equips va anar en augment després de diverses accions arbitrals que els locals no van compartir i d’un gol de la Jonquera que reclamaven que no havia entrat.

Aquí podeu escoltar l'entrevista ahir vespre als dos presidents, curiosament, amb versions ben diferenciades dels fets:

Lamentable és el que va succeïr ahir a Montcada, les agressions i la violència haurien de desaparèixer del món del futbol i, en el cas de produir-se, haurien de castigar-se durament. "Qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra", molts clubs hem viscut situacions indesitjables que han tacat la nostra imatge i cal lluitar contra aquesta lacra que taca el món del futbol. Perquè tots acabat un partit tenim una família o una feina, perquè no perdem de vista que només és un esport i perquè, sobretot, som el mirall de molta mainada a qui s'han de transmetre altres tipus de valors. Pensem-hi i posem-hi fre.

SANT JOAN AT. MONTCADA:Sito, Poño (Marc, 71’), Lluís, Moyano (Barry, 59’), Robert, Riki (Víctor, 77’), Rojas, Josevi, Albert (Navarro, 71’), Antonio i Damián (Ramon, 65’).

LA JONQUERA:Aleix, Gabernet, Albert, Torres (Galles, 71’), Cornellà, Tidiane, Masó, Martín (Fran, 59’), Cristian (Muller, 80’), Bech i Genís.

GOLS:1-0 (52’) Albert. 1-1 (55’) Martín. 2-1 (85’) Antonio. 2-2 (88’) Cornellà.

ÀRBITRE:Capdevila Espitia.T.G.:Sito, Padrós, Barry i Antonio; Albert, Genís i Tidiane.

Darrera modificació elDilluns, 19 Febrer 2018 09:50

Més notícies

Notícies

Triple al Congost! (1-2)

Triple al Congost! (1-2)

04-03-2018

Victòria al camp del segon i els tres punts del Congost que volen cap a la Jonquera Llegir més ...

Notícies

La solidaritat guanya (1-1)

La solidaritat guanya (1-1)

25-02-2018

Gran resposta solidària a Les Forques per ajudar a la família d'en Jere. Llegir més ...

Notícies

Ajudem a en Jere

Ajudem a en Jere

24-02-2018

Demà, siguem solidaris i ajudem a en Jere i la seva família. Llegir més ...

Notícies

Lamentable (2-2)

Lamentable (2-2)

19-02-2018

Quim Ferrer és agredit per un jugador local just abans del final del partit Llegir més ...